top of page

Velkommen til Kus MC Østfold AS - Din partner for kvalitetsmotorsykler!

Om Oss: Kus MC Østfold AS er mer enn bare en MC-forhandler; vi er en familiedrevet virksomhet med en lidenskap for motorsykler. Grunnlagt i 2016 som et enkeltpersonforetak (ENK), gjorde vi en strategisk omstilling til aksjeselskap i 2018. Det samme året åpnet vi dørene til vår salgsutstilling og vårt autoriserte verksted, strategisk plassert i hjertet av Mysen sentrum.

Vårt Utvalg: Vi er spesialister på motorsykler med lav kilometerstand og velholdt servicehistorikk. Hos oss kan du forvente å finne et bredt spekter av nøye utvalgte og kvalitetstestede motorsykler. Vår forpliktelse er å sikre at hver motorsykkel lever opp til våre høye standarder før den blir levert til en ny eier.

Kvalitetsgaranti: Med over 20 års erfaring fra merkeverksteder, spesielt med BMW og Honda, er våre mekanikere blant de beste i bransjen. Vårt moderne MC-verksted er utstyrt for å håndtere alle utfordringer og sikrer at hver motorsykkel er i topp stand. Alle våre motorsykler er grundig inspisert og servet av vårt godkjente verksted, og vi garanterer at de leveres rengjorte og polerte.

Erfaring og Nettverk: Vi har lang erfaring med import av motorsykler og har etablert et solid nettverk av agenter i hele Europa og USA. Dette gir oss tilgang til de fineste motorsyklene på markedet, og sikrer at våre kunder alltid har de beste valgmulighetene.

Kundetilfredshet: Vår prioritet er din tilfredshet. Våre kunder nyter en seriøs og trygg handel med 100% fornøyelse. Vi inviterer deg til å besøke vår butikk for en kopp kaffe og en hyggelig MC-prat. Er du interessert i en prøvekjøring? Våre dører står åpne, og vi oppfordrer deg til å ta en tur for å oppleve din potensielle nye motorsykkel.

Kom innom og Opplev Forskjellen: Besøk oss i dag for å se vårt imponerende utvalg av brukte motorsykler som står leveringsklare. Enten du er en erfaren rytter eller ny på veien, vil vårt team hjelpe deg med å finne den perfekte motorsykkelen for ditt neste eventyr.

Kus MC Østfold AS - Kvalitet, Erfaring og Dedikasjon til Motorsykkelentusiaster.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen hos oss!

bottom of page